Thirrje për Aplikacione për Punë praktike/vullnetare

22 January 2018 News by admin

Programi për Studime dhe Hulumtime Gjinore në Universitetin e Prishtinës është hapësirë innovative për kërkime, mësimdhënie, dhe angazhim shoqëror. Misioni i Programit është të krijoj programe akademike dhe hulumtuese ndërdisciplinare...

Gender and Post-War Justice in Kosovo

2 February 2017 News by admin

Special Research in Progress E+ Seminar by Vjollca Krasniqi, Assistant Professor, Faculty of Philosophy, University of Prishtina Start date Thursday, 2 February 2017, 13:00 End date Thursday, 2 February 2017,...

Punë praktike/vullnetare

4 April 2016 News by admin

Programi për Studime dhe Hulumtime Gjinore në Universitetin e Prishtinës është hapësirë innovative për hulumtime, mësimdhënie, dhe anagazhim shoqëror ndërdiciplinor akademik dhe gjinor. Misioni i Programit është të krijoj programe...

Special Seminar / Times of Crisis

10 January 2016 News by admin

University of Pristina - Dartmouth CollegeSpecial Seminar Times of Crisis Dates: Thursday, Friday and Saturday, 10-12 December 2015Location: University of Pristina (Center for Gender Studies)Dartmouth Faculty Members:Annabel Martin, Director, Gender Research Institute at Dartmouth...

Closing event: Memory Mapping Kosovo#2 – 2015

10 January 2016 News by admin

On Dec. 23rd, 2015, starting from 17.00 at Dit’ e Nat’, forumZFD – Kosovo Program, University Program for Gender Studies and Research, University of Prishtina and Alter Habitus – Institute...