Bashkëbisedim me znj. Aida Dërguti

Details
  • 2 December 2015

  • News

  • by admin

BASHKËBISEDIM PËR BARAZI GJINORE me ZNJ. AIDA DËRGUTI
Nënkryetare e Kuvendit të Republikës së Kosovës

Të enjten, 3 dhjetor, ora 17:00,
Qendra për të Drejtat e Njeriut, Salla e mbledhjeve

 

Të gjithë studentët dhe stafi i Universitetit të Prishtinës ftohen për të marrë pjesë. Kjo ngjarje është e mbyllur për mediat. Pas bashkëbisedimit, do të organizohet një darkë e vogël me nënkryetaren Dërguti dhe stafin e Qendrës për të Drejtat e Njeriut. Në këtë darkë do të mund të ftohen dy studentë. Ata që janë të interesuar, të dërgojnë një e-mail tek qendrapertedrejtatenjeriut@gmail.com.

Bashkebisedim

Tags
Share

41 Articles Written